Toiminta

miloSRY Päijät-Hämeen alaosasto järjestää ohjattua tottelevaisuuskoulutusta ympäri vuoden. Olet tervetullut vuodenajasta riippumatta treenaamaan kanssamme! Olipa sitten tavoitteenasi kilpakentät tai yhteiskuntakelpoinen rottweiler, me autamme sinua. Järjestämme tottelevaisuuskoulutuksien lomassa tapakoulutuksia, joten jokaiselle on varmasti jotakin. Kouluttajat vaihtuvat sen mukaan, kuka paikalle pääsee, mutta Päijät-Hämeen porukka on täynnä osaavia ohjaajia, jotka auttavat niin sinua kuin koiraasi kohti tavoitteitanne.

Päijät- Hämeen alaosasto järjestää myös eri lajien koulutuspäiviä, erilaisia tapahtumia ja muuta koiraurheiluun liittyvää, joista ilmoitamme kotisivuillamme ja Facebookissa sivulla SRY Päijät-Häme aina tarkemmin.

Kesäkaudella treenaamme Löyttymäen koirienkoulutuskentällä torstaisin kello 18 eteenpäin. Talvikaudella treenit pidetään Simolankadun kennelpiirin hallilla joka torstai kello 19-21. Tervetuloa treenaamaan!

Kesällä järjestämme myös ohjattuja hakutreenejä. Ajankohta ja paikka ilmoitetaan erikseen SRY Päijät-Hämeen Facebook -sivuilla.

Tässä vielä pieni muistilista kaikille koulutuksiin tuleville koirakoille!

  • Ota mukaasi runsaasti hyvää mieltä ja positiivista asennetta!
  • Muista ottaa mukaan vettä koiralle, oli sitten kesä tai talvi.
  • Koiran iästä riippuen koiraa koulutetaan herkuilla tai jo vanhempaa kokeneempaa koiraa treenataan koiralle mieluisan lelun/rätin/patukan/pallon/herkun kanssa, muista siis ottaa koiran palkka mukaan!
  • Varusta koirasi kunnollisella pannalla ja taluttimella.
  • Varaa riittävästi aikaa, kiireessä ei koskaan tule hyvää. Paikalla on muitakin koulutukseen tulleita.